Qui som?

Ràpita Escape neix com un projecte familiar alimentat per la il·lusió i el talent d’un pare i la seva filla per crear escenaris amb jocs d’escape capaços de posar a prova a les ments més despertes.

 

Totes les nostres creacions estan fetes a mà i són el resultat d’un exercici d’imaginació i meticulositat en el qual cada detall compta; tot això amb l’objectiu primordial d’estimular la ment i d’oferir una experiència divertida i gratificant als nostres participants.

 

 

 

El 2018 vam obrir les portes de la nostra primera sala d’escape; una singular Galeria d’Art que ocultava un misteri que només aquells amb un talent excepcional van arribar a resoldre.

 

 

A la primavera del 2021 vam tornar amb més forces i més sorpreses amb l’Antiquary, la segona i actual versió de RàpitaEscape. 

Si vols saber més ens hauràs de venir a visitar!

Serveis

  • L’experiència a les nostres instal·lacions. L’experiència principal avalada pels nostres clients, no et penediràs.
  • Experiència personalitzada. Possibilitat de regalar una experiència incloent vals o tiquets personalitzats a les nostres instal·lacions.
  • Escape a l’escola. Si vols reptes mentals per als alumnes mentre s’ho passen bé jugant a ser detectius, un escape a l’aula és una acitivtat ideal!
  • Escapes adaptats o amb temàtica personalitzada.

    Contacta’ns per a més informació.

Horaris i reserves

Reserves

a través del 644 431 591

Dissabte, diumenge, dijous i festius

matins: 10:00h - 12:00h
tardes: 17:00h - 19:00h

De dilluns a dimecres i divendres

tardes 17:00h - 19:00h

Si necessiteu reservar un dia o una hora concreta que no apareix a la pàgina web, podeu contactar directament amb nosaltres a través de telèfon 644431591 i intentarem ajustar-nos a la data i l’hora que us vagi millor.

O bé, si sou un grup molt nombrós de més de sis participants i voleu fer dos passis seguits, ens podeu contactar per assegurar la disponibilitat contínua.

Tancat per vacances fins el 19 de Juliol 2024