FAQs

RESERVES

Com faig una reserva?

Les reserves s’efectuaran via telefònica sigui a través de trucades o Whatsapp al 644431591 o per email a rapitaescape@gmail.com
La reserva es confirmarà per la via en la que hagueu contactat (telèfon o emial) i el dia abans de l’activitat rebreu un e-mail amb totes les dades de la reserva (data, hora, ubicació, etc.) junt amb un arxiu PDF amb instruccions del joc.
Sí, sempre i quan se’ns ho comuniqui amb antelació via telefònica.
Sí, si sou un grup nombrós (de més de 6 persones) us recomanem que contacteu amb nosaltres per a garantir els passis consecutius.
A la secció́ de Preus de la nostra pàgina web trobareu el llistat de preus de Ràpita Escape.
O
Clica aquí per a veure els preus.
Un cop efectuada la reserva, rebreu un correu amb les dades per a efectuar el pagament.
sí, via telefònica. En cas de no poder dur a terme l’activitat, es prega avisar amb la màxima antelació possible.
No hi ha problema, sempre i quan no excediu el número màxim de participants (6). El preu final serà̀ sempre el corresponent al número de persones total que realitzin l’activitat. En el cas que sigueu més persones de les que hagueu indicat anteriorment, es farà̀ el pagament acord al nombre total de jugadors que hagin participat en l’activitat (max. 6). Si finalment sou menys participants dels que consten a la reserva, s’abonarà̀ la diferència al acabar el joc.
És importantíssim! Arribar tard pot afectar als passis que hi hagi després i al temps que teniu per a realitzar l’activitat.
A partir dels 10 minuts de l’hora reservada, es començarà̀ a descomptar del temps de joc. Passats 20 minuts quedarà̀ anul·lada la partida així́com la reserva, sense dret a reemborsament de l'import ja pagat.

PARTICIPANTS

Hi poden participar de 2 a 6 jugadors.
En el cas de ser més persones s’hauran de fer dividir els grups, reservant més d’una partida.
Aquest escaperoom està pensat per a adults, majors de 18 anys, degut a la complexitat de les diverses proves. Tot i així els joves i infants de la casa poden participar sempre i quan vagin acompanyats d’algun adult.
D’altra banda també disposem d’una versió de l’escaperoom juvenil, dissenyada exclusivament per a joves d’entre 10 i 13 anys on aquests podran entrar sense l’acompanyament dels adults (mínim grups de 4). Veure l’apartat d’escape juvenil
No, no és un espai apte per a mascotes.
Durant la partida, estareu tancats en un espai* i haureu d’anar esbrinant pistes i resolent proves per tal d’aconseguir sortir de la sala utilitzant les vostres dots detectivesques. Però si durant aquest temps us sentiu angoixats/des i necessiteu sortir d’aquest indret, ens ho podeu comunicar i nosaltres podem obrir la porta de sortida en qualsevol moment, sempre i quan sigui necessari.
*L’espai és més aviat ampli per tal que sis persones es puguin moure per l’interior amb facilitat i de forma còmoda.

EL JOC

Una escaperoom és un joc d'oci presencial on un grup de persones entren en un local ambientat temàticament on, utilitzant el seu ingeni i intel·lecte, hauran de desxifrar pistes i anar resolent enigmes per tal d'assolir l'objectiu del joc: aconseguir sortir abans que el temps pautat s’acabi. No s'ha d'utilitzar la força ni activitat física, només requereix entendre i resoldre cadascuna de les proves i fer un bon treball en equip.
No, al contrari, tot el que necessitareu ho trobareu a la sala i us demanarem que deixeu les vostres pertinences a l’entrada. Aquestes estaran vigilades a bon recau en tot moment.
Cap ni un! Tant si has fet 200 sales com si aquesta és la primera, podràs submergir-te en el misteri que guarda Ràpita Escape. Només has de ser curiós/a i tenir moltes ganes de jugar fins al final!
No passa res. Tant si algun participant, o tot el grup, no ha fet mai un escaperoom, podreu jugar igualment sense inconvenients. Prèviament rebreu un email amb la informació bàsica que heu de saber, i la resta, us l’anirem desvelant un cop allí́a mesura que aneu fent la partida. Sempre podeu demanar pistes o nosaltres mateixos us ajudarem en cas que considerem que necessiteu un copet de mà!
No. Cada escaperoom té una ambientació́ diferent. Haureu de resoldre un misteri i, tot i que intentem donar intriga a l’assumpte, no heu de patir per trobar-vos coses terrorífiques. Haureu d'estar atents i concentrats en la resolució́ de les proves, però̀ alhora tranquils, no hi haurà̀ ensurts inesperats.
Es pot jugar en català, en castellà i també oferim una versió en anglès si es sol·licita prèviament.
Considerem que és un escaperoom de nivell mitjà-alt per la complexitat de les proves i per la mitjana de temps que els participants solen trigar en escapar. Però no patiu pel nivell de dificultat, el joc és apte tant per a famílies amb nens/es com per a grups de joves i/o adults ja siguin experts o novells en aquest món. Nosaltres anirem seguint tota la partida i ens encarregarem de donar-vos un cop de mà, en cas que faci falta, per tal que pugueu anar avançant fins a completar tot el joc.
No. La sala està equipada amb càmeres per facilitar el seguiment del joc i us puguem anar donant pistes quan les necessiteu però̀ no fem cap gravació de vídeo ni de veu. Al final us farem una foto grupal sempre i quan estigueu d’acord.
Tots els elements que hi ha a la sala són manipulables a menys que trobeu una senyal que indiqui el contrari.
És normal que en alguns moments us veieu perduts i que no sapigueu com seguir. En aquest cas podeu demanar pistes o si ho veiem convenient, us les suggerirem nosaltres mateixos que estarem seguint tota la partida a l’altra banda de les càmeres per tal d’ajudar- vos en cas que sigui necessari. Així que no patiu per si us encalleu, no esteu sols 😉
Calculem que la duració del l’activitat pot ser d’una hora i 15 minuts aproximadament contant el temps inicial de rebuda i la foto final també.
A l’interior de l’escape room veureu un rellotge aparentment antic que us indicarà el temps transcorregut. Però no us obsessioneu, és millor jugar sense pressió 😉 Al sortir us direm exactament el temps que us ha sobrat... o el que us heu excedit.
La gracia és que tots/es els i les participants surtin pel seu propi peu. Per tal que sigui així, si veiem que us queda poc temps i esteu molt encallats, intentarem donar-vos les pistes necessàries per a que resolgueu totes les proves i aconseguiu completar el joc dins del temps establert. I tranquils, mai ningú s’ha quedat a viure!
L’Antiquary és l’Escape Room actual disponible per a adults.
També oferim la versió juvenil exclusiva per a grups d’entre 10 i 13 anys.
Preferim no desvelar-ho i que ho descobriu vosaltres mateixos 😉
Sí, el lavabo està a dintre de l’Escaperoom. En podeu fer ús sempre que ho necessiteu. Hi podreu accedir un cop comenci l’activitat, però no abans. Aquesta sala no forma part del joc, per tant no hi trobareu res que sigui del vostre interès

INVITACIONS / VALS DE REGAL

És clar que sí! I de ben segur que serà un dels regals més originals que haurà/n rebut.
Fem invitacions personalitzades amb el nom de la/les persones que ens indiqueu. També podreu triar si preferiu rebre-la per correu electrònic i així poder-la reenvia, o venir a buscar la invitació impresa i regalar-la personalment.
Aquestes seran vàlides durant tot el temps que duri la versió vigent, en aquest cas l’Antiquary.
Ens podeu telefonar per a reservar el dia i hora que vulgueu fer l’escape room indicant que heu obtingut el val de regal/invitació i quantes persones serieu.
No hi ha problema! Si, finalment, sou més participants podreu abonar la diferència un cop finalitzada la partida.
Si tens una invitació́ per a l’actual escaperoom “l’Antiquary” la podràs utilitzar mentre duri aquesta versió.
No, totes les entrades per a l’escaperoom 1.0 “La Galeria d’Art” no són aplicables per al segon escaperoom “l’Antiquary”.
Si al tiquet diu “l’Antiquary” l’entrada és vàlida per a la sala actual. També́ ens ho podeu consultar directament a través del telèfon de contacte, email o per missatge privat a les xarxes socials i et confirmarem si la teva entrada està vigent.

Mesures COVID

Seguim les mesures anti covid actives en cada moment, seguint les pautes que marqui la generalitat en ús de la mascareta, neteja, gel hidroalcohòlic, aforament, horaris,... Deixant llibertat d'ús en cas de que no sigui obligatori en el moment de la visita.
Deixant llibertat d'ús en cas de que no sigui obligatori en el moment de la visita.

Tancat per vacances fins el 19 de Juliol 2024