Política de privacitat

Qui som?

Rapitaescape és una empresa situada en La Ràpita, la qual ofereix un servei lúdic per al goig del públic, ubicats a:

Calle Compte de Floridablanca 14,
43540 Sant Carles de la Ràpita, Tarragona

No guardem ni venem a 3rs cap mena d’informació personal. Per a més detalls o exercir els seus drets posi’s en contacte a través del número de telèfon +34 644 431 591

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.

Aquestes web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquesta web.


Quant temps conservem les teves dades

Si envies un comentari utilitzant el formulari de contacte, aquest podrà conservar-se indefinidament. Això és així per a recuperar reserves antigues i poder realitzar analítiques internes.

 

Quins drets tens sobre les teves dades

Pots sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb finalitats administratius, legals o de seguretat.


On enviem les teves dades

A cap lloc, les teves dades són utilitzades exclusivament a nivell intern.

Tancat per vacances fins el 19 de Juliol 2024